RINGOSS

Nittedal Torvinudstri - Floralux®

Nittedal Torvindustri AS ble etablert i 1948, og har etter dette arbeidet kontinuerlig med utvikling av både produkter og produksjonsmetoder.

Deres varemerke Floralux® borger for god kvalitet, og har et velig godt renommé i det norske hagemarkedet. De har kontroll på hele verdikjeden fra opparbeidelse av høstearealer til innhøsting og lagring av torv, utvikling av jordblandinger, produksjon, pakking, salg og distribusjon.

Produksjon
I produksjonsprosessen tas det daglig ut en rekke prøver. I tillegg til jevnlige målinger av vekt og voluminnhold tas det prøver for måling av pH og konduktivitet. Torv, komposter og bark kjøres gjennom sikteverk for at sluttproduktet i sekken skal være ensartet og holde jevn kvalitet fra sekk til sekk, fra pall til pall og fra år til år. Tilsetningsstoffer som gjødsel og kalk kjøpes fra seriøse leverandører som Franzefoss og Yara. Sekkene inneholder varedeklarasjoner og brukerveiledninger.

Hver enkelt sekk er merket med et unikt id-nummer som gjør at de kan gå tilbake i sine journaler for sjekk i ettertid om det skulle være behov for det. De har og moderne blande- og pakkeanlegg som sikrer jevn fylling og stabil pakking på pall. Pallene pakkes inn, slik at de er både støv- og vanntette.

Alle torv- og jordprodukter er registrert med egne nummer hos Mattilsynet.

Ta gjerne kontakt med Vedbilen.no på enten tlf, sms eller e-post hvis du lurer på noe!
Bestill på tlf. 48 32 16 00 eller online